Markten

In Duindorp Schoorl worden het gehele jaar door verschillende markten georganiseerd. Wil jij struinen tussen de kraampjes maar weet je niet waar en wanneer? We geven je hier een overzicht met alle markten in Duindorp Schoorl.

Kofferbakmarkt

Op een kofferbakmarkt verkopen mensen hun tweedehands spullen vanuit de kofferbak. Alles wordt op kleden of tafels uitgestald. 

Je vindt er ook naast lokaal geteelde groente, fruit, tuinplanten en zelfgemaakte jam. Maar er is meer. Zo is er ook kleding, gereedschap, boeken, speelgoed, fietsen en nog veel meer.

De kofferbakmarkt vindt plaats aan de Sportlaan 7 in Schoorl op iedere zaterdag van 6 april tot en met 28 september 2024 en bezoekers zijn welkom vanaf 9:00 tot 16:00 uur.

Meer informatie

Voorjaarsmarkt Scorlewald

De Voorjaarsmarkt van Scorlewald is een groot feest! Alle werkplaatsen kunnen producten verkopen. Iedereen staat achter zijn of haar eigen kraampje. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Zij kunnen een ritje maken op een ezel of pony of lekker jumpen op het springkussen. Daarnaast is er de hele dag door muziek en kun je lekker genieten van een hapje en een drankje op het terras. 

De voorjaarsmarkt wordt gehouden aan de Valkenlaan 14 in Schoorl op zaterdag 25 mei 2024 van 11:00 tot 15:00 uur.

Kunstmarkt

Op Hemelvaartsdag wordt voor de derde keer de prachtige kunstmarkt in Schoorl gehouden.

Zo'n 50 kunstenaars bieden allerlei vormen van kunst aan in diverse disciplines. Ook alle winkels zijn geopend. 

De kunstmarkt vindt plaats op donderdag 9 mei van 11:00 tot 17:00 uur op Heereweg 25 in Schoorl. 

Shop & Food markt

De Shop & Food markt aan de Kerkbrink en Hogenolweg vindt plaats op alle maandagen in juli en augustus van 16.00 - ± 21.00 uur. Dit is de perfecte manier om Groet te verkennen! Een ouderwets gezellige avondmarkt. 

Voor een hapje kun je terecht bij een van de foodtrucks. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen vanaf 17:00 uur plaatsnemen op de kleedjesmarkt om al hun spulletjes te verkopen aan andere kinderen.

Ook de kerk draagt haar steentje bij. Er worden tweedehands spullen verkocht en verse pannenkoeken gebakken. De opbrengsten gaan naar de kerk.

Zomeravondmarkt

In de maanden juli en augustus, vindt er op de dinsdag in het centrum van Schoorl de zomeravondmarkt plaats. Kom langs van 15:30 - 21:30 uur en kijk je ogen uit op deze diverse markt. Er is voor ieder wat wils. 

Op het Klimduin zijn er diverse activiteiten te doen. De locals nemen je graag mee. Volg een clinic skaten, slacklinen, MTB of ga met de boswachter mee op beestjessafari. Vaak is er ook een live optreden. Uiteraard is er genoeg lekkers te eten en te drinken. 

Meer informatie

Wrakhout kofferbakmarkt

De Wrakhout kofferbakmarkt vindt plaats langs de Hondsbossche Zeewering in Camperduin op de zondagen in juli en augustus. Voor maar €13,00 kan je, je spullen verkopen. De markt vindt plaats tussen 09:00 - 15:00 uur en is voor bezoekers gratis. Naast dit alles heb je ook nog eens een prachtig uitzicht op de Hargerpolder.