Ontdek Duindorp Schoorl

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om jouw bezoek aan Duindorp Schoorl invulling te geven. Cultuur en natuur zijn met elkaar verweven, vormgegeven door de unieke ligging tussen beschermde natuurgebieden. Zoek de gezelligheid op van het unieke dorpscentrum of waan je alleen op de wereld tijdens een stille wandeling in het bos. Ontdek de natuur te voet, per fiets, te paard of via het water. Hoor in de stilte de zee en geniet van de ruige en ongerepte natuur. In Duindorp Schoorl ervaar je echte vrijheid.

Uniek

Duindorp Schoorl ligt ten noorden van de bekende kunstenaarsgemeente Bergen, maar heeft toch echt zijn eigen identiteit. Uniek aan Schoorl is hoe het dorp en de natuur naadloos in elkaar verweven zijn. Het duin heeft zich laten inpassen in haar omgeving. Aan de voet van de hoogste duin ligt het dorpscentrum, de grens tussen natuur en cultuur vervaagt. Alles ademt een sfeer die respect voor het duin afdwingt.

Lees meer

Eindeloos genieten

Met 60 kilometer aan fietspaden en 65 kilometer aan wandelpaden lijkt er geen einde te komen aan de ongerepte natuur. Ook qua eten en drinken is er genoeg te ontdekken in Duindorp Schoorl. In de omgeving van Duindorp Schoorl vind je voor elk wat wils: van keukens met een Michelinster tot laagdrempelige pannenkoekenhuizen. 

Ontdekken

Hoe ziet jouw bezoek aan Duindorp Schoorl eruit? Wordt het ontspannen of inspannen? Ga je op zoek naar rust en stilte of duik je in de dorpse gezelligheid? Er is genoeg te doen in Schoorl en omgeving. En met elk seizoen ondergaat de natuur een prachtige metamorfose. Ontdek Duindorp Schoorl en omgeving ieder seizoen opnieuw. Er is geen dag hetzelfde.