Koffie in Duindorp Schoorl

Heerlijke koffie wie kan daar nou niet van genieten? Helemaal in de herfst- en wintermaanden. Na een verfrissende wandeling kan jij vast wel een warme koffie gebruiken! Wij delen graag dé Schoorlse koffie hotspots met je!

IJgenweis

IJgenweis eten & drinken is gelegen aan de Schoorlse duinen. Het restaurant zit in hetzelfde gebouw als Buitencentrum Schoorlse duinen. De perfecte plek om voor of na je wandeling een heerlijke kop koffie te drinken (of to go mee te nemen). De koffie die wordt geserveerd is 100% biologisch & Fairtrade van hun private label “Pure Moments”. Kom jij ook langs om deze heerlijke koffie hotspot uit te proberen?JOOP is een fantastische coffeebar & lunchcafé onderaan het klimduin in Schoorl. Er heerst een laagdrempelige sfeer met verse koffie, juices en lemonades. Het team bakt iedere dag alle taarten en koeken zelf. Bij Joop serveren ze de ontbijt-, lunchkaart de gehele dag en je kan de dag afsluiten met een snack voor bij de borrel.

Meer informatie

JOOP coffee & smiles

Onderaan het Klimduin zit coffeebar & lunchcafé JOOP, waar ze heerlijk vers gebrande cycling koffie van Il Magistrale aanbieden gemaakt door vak-mensen. Verder is de koffie ook nog eens Barista-made. Wat een enorm pluspunt is aan het terras van JOOP is dat er een rek staat waar je de mountainbike aan op kan hangen. Hierdoor is het de ideale spot voor een heerlijk kopje koffie na een rondje op het MTB parcour. Kom jij ook langs?

Meer informatie

Widewood

Widewood is een gezellige lunchroom in Schoorl waar ze onwijs lekkere koffies verkopen. Verder heeft Widewood ook heerlijke gebakjes op de kaart staan van Sencha. Ze hebben zelfs Red Velvet cake! Kom jij ook langs om een heerlijk kopje koffie en gebakje uit te proberen na een lange wandeling?

Meer informatie

Zilte Zoen

Nadat de kinderen zijn uitgespeeld op het Klimduin is het tijd om lekker neer te ploffen bij restaurant Zilte Zoen. Ben jij een echte koffie fan? Neem dan zeker hun eigen koffie likeur 'zoentje'. Bevalt de smaak van karamel, rum en koffie zo goed? Neem dan ook zeker een flesje mee naar huis.

Meer informatie

Strandpaviljoens

In de zomer is het heerlijk om op het strand te vertoeven. Als je via de Zeeweg fietst kom je uit op het strand van Schoorl aan Zee. Hier kun je genieten van een heerlijk kopje koffie bij Strandpaviljoen Paal 29. Als je verder fietst kom je uit bij Strandpaviljoen Hargen aan Zee. Het strandpaviljoen heeft een mooi terras waar je ook een heerlijk kopje koffie kunt drinken. Verder is Beach Restaurant Prince George nieuwste hotspot van Camperduin. Dit is ook de perfecte plek om te genieten van een heerlijk kopje koffie en een gebakje. Kom jij ook snel langs om deze heerlijke koffie spots uit te proberen?

Meer informatie

De Bokkesprong

De Bokkesprong is een vertrouwd startpunt voor mooie wandelingen en lange fietstochten door de Schoorlse Duinen, langs het strand of in de polder. Neem voor of na je wandeling heerlijk plaats bij Bokkesprong en geniet van een fantastische espresso macchiato bij het prachtige terras!

Meer informatie

Grand Café Bourgogne

Grand Café Bourgogne is gelegen in Restaurant Hotel Merlet. Hier hebben ze een gezellige lounge en terras waar je plaats kan nemen voor een heerlijk kopje Nespresso koffie. Verder verkopen ze heerlijk gebak van Bakker Mol. Kom jij ook langs voor een heerlijk kopje koffie en een gebakje?

Meer informatie

STRUIN

STRUIN ligt aan het strand van Camperduin. Vanuit STRUIN heb je prachtig uitzicht over de Lagune en het strand van Camperduin. Verder verkopen ze heerlijke koffie in het gezellige restaurant. Kom jij langs na een strandwandeling voor een heerlijk kopje koffie? 

Meer informatie

Restaurants

In Duindorp Schoorl zijn nog veel meer leuke restaurants waar je een heerlijk kopje koffie kunt drinken! Neem hier een kijkje voor alle restaurants.

Meer informatie