Wandeling over het strand van Schoorl

Over ons

Op deze pagina vind je informatie over Stichting Hart van Noord-Holland, links naar onze beeldbank, informatie over pers en media aanvragen en hoe je als ondernemer je bedrijf of evenement kunt aanmelden.

Hart van Noord-Holland logo

Over ons

De bezoekersmarketing van Schoorl wordt verzorgd door Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing. HvNH vermarkt een groot gedeelte van de regio Alkmaar; Alkmaar, Bergen, Egmond, Schoorl en Castricum.

Lees meer
Zonsondergang in Schoorl

Beeldbank

De beeldbank met beelden van Schoorl vind je hier. De afbeeldingen zijn downloadbaar (alleen voor redactioneel gebruik).

Ga naar de beeldbank
Zee en duinen uitzicht

Pers en media

Ben je journalist en heb je een vraag over Schoorl? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar achtergrondinformatie en/of beeldmateriaal? Maar ook voor andere vragen kun je contact opnemen met Loïs Paul via lois@alkmaarmarketing.nl of (072) 512 10 70

Schoorl in de pers
Een duin beklimmen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Hart van Noord-Holland?

Schrijf je in voor de zakelijke nieuwsbrief
Gele bloemen voor een hek bij een weiland

Bergen en Castricum Marketing

Sinds 1 januari 2021 verzorgt HvNH in samenwerking met Reclame aan de Kust de toeristische marketing- en communicatieactiviteiten voor de gemeente Bergen en Castricum.

Lees meer
Kruiden en specerijen en noten in een kraam

Evenement of bedrijf aanmelden

Organiseer je een evenement of heb je een eigen (toeristische) onderneming in Duindorp Schoorl? Meld deze aan en wij zorgen dat jouw evenement of bedrijf op de website komt te staan.

Aanmeldformulier
De cover van Duindorp Schoorl magazine

Duindorp Schoorl Magazine

In het voorjaar van 2022 is de tweede editie van het Duindorp Schoorl magazine uitgebracht i.s.m. Ondernemersvereniging Duindorp Schoorl. Het magazine inspireert en informeert de bewoners én bezoekers tijdens hun bezoek aan Duindorp Schoorl.

Lees het magazine online
Voorkant van de marketingplannen van Bergen marketing

Marketingplan

Voor het jaar 2024 staan veel mooie activiteiten op stapel. In het marketingplan lees je over de ambities en doelstellingen, de verschillende doelgroepen, activiteiten en plannen voor het nieuwe jaar die wij voor Bergen, Egmond en Schoorl hebben.

Lees het marketingplan
Voorkant van de jaarrapportage van Bergen Marketing 2023

Jaarrapportage

In 2023 hebben wij weer vele mooie activiteiten mogen uitvoeren. Hierbij presenteren we de jaarrapportage marketing, een samenvatting van de belangrijkste marketinginspanningen en resultaten van het afgelopen jaar.

Lees de jaarrapportage