De mooiste uitzichtpunten van Duindorp Schoorl

Duindorp Schoorl kent vele indrukwekkende uitzichtpunten. Zo kun je de klim maken naar de Zwarte Blink of naar de Catrijpernok, kortom genoeg wandelplezier in Duindorp Schoorl. Hieronder hebben wij een aantal mooie uitzichten voor jou uitgelicht om jouw wandeling in Duindorp Schoorl onvergetelijk te maken!

De Zwarte Blink

De Zwarte Blink ligt aan de Zeeweg richting het strand, waar je een prachtig uitzicht hebt over het uitgestrekte duingebied van de Schoorlse Duinen. Hier kun je niet alleen omhoog wandelen via de trap,  maar hier vind je ook het mountainbikepad. Zeker een aanrader!

Het Klimduin

Vanaf het Klimduin heb je prachtig uitzicht over Duindorp Schoorl. Je kunt het gezellige dorp zien en genieten van het weidse polderlandschap. Daarnaast biedt het uitzicht een panoramisch beeld van de omliggende natuur, wat het een ideale plek maakt om even te ontspannen en de omgeving in je op te nemen.

Meer informatie

De Catrijpernok 

De Catrijpernok is het hoogste duin van Nederland, met een indrukwekkende hoogte van maar liefst 55,4 meter! Dit zorgt voor een werkelijk spectaculair uitzicht over de omgeving. Kom jij ook langs om het uitzicht met eigen ogen te bekijken? 

Het Vogelmeer


Het Vogelmeer is een prachtig meer in de Schoorlse Duinen. Wanneer je van de weg naar het Vogelmeer loop zie je een adembenemend uitzicht die je zeker niet moet missen tijdens je wandeling! 

Let op: Door de vele regenval van de afgelopen tijd is het Vogelmeer zeker te bereiken. Echter, kun je er op dit moment niet langs het meer lopen. 

Uitzichtpunt bij het Torenpad


Wanneer je het Torenpad omhoog loopt, kom je bij dit spectaculaire uitzichtpunt. Het is een kleine klim, maar zeker de moeite waard! 

Tip: Nadat je omhoog bent gelopen, kun je via het Klimduin weer naar beneden gaan. Dit zorgt voor de ultieme uitzichtervaring.

De trap bij Buitencentrum Schoorlse Duinen

Dit uitzichtpunt bereik je nadat je de trap bij het Buitencentrum Schoorlse Duinen hebt beklommen. Het uitzicht bovenaan is werkelijk magisch en biedt een adembenemend uitzicht over de omgeving van Duindorp Schoorl. Durf jij de uitdaging aan te gaan en deze trap te beklimmen?