Culinair genieten

In de Schoorlse Duinvallei is er qua horeca genoeg te beleven. Hou jij van culinair eten? Ook dat heeft Schoorl te bieden. Er is zelfs een restaurant met een Michelin-ster te vinden. Bekijk onze tips in deze blog met alle culinaire hoogstandjes in Duindorp Schoorl.

Restaurant Hotel Merlet

De (open) keuken van Merlet staat bekend in de wijde omgeving.

Het hart van Merlet wordt gevormd door het Restaurant, welke met een Michelinster is bekroond. Dit stijlvol ingerichte Restaurant met een sfeervolle open haard biedt een prachtig uitzicht op het uitgestrekte duingebied dat Schoorl rijk is.

Befaamd is de (open) keuken die bekend staat als de beste in de wijde omgeving. De op het seizoen aangepaste menukaart biedt je een ruime keuze uit zorgvuldig samengestelde gerechten en menu's. Bij mooi weer kun je zelfs van het vroege voorjaar tot in het najaar op het zonneterras lunchen en dineren.

Meer informatie

De Bokkesprong

Heb je zin in iets anders dan een restaurant dat in de stad ligt en waar je omgeven bent door drukte en hectiek?

Kom dan snel langs in Restaurant De Bokkesprong in Groet waar je in een oude stolpboerderij heerlijk ontspannen kunt brunchen, lunchen en dineren. Bij De Bokkesprong bieden ze je een uitgebreide menukaart aan waarin je de keuze hebt uit diverse heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Daarnaast bieden ze ook een wijnkaart aan met de beste (huis)wijnen en de wijn van de maand. Voor kinderen is er de speciale kindermenukaart waaruit ze veel lekkers kunnen kiezen.

Meer informatie

Restaurant Pur Sang

Restaurant Pur Sang is gelegen aan de rand van de Schoorlse duinen en op loopafstand van het nieuwe strand dat is aangelegd voor de Hondsbossche- en Pettemer zeewering.

De betekenis van Pur sang is: ‘echt’, ‘op en top’, ‘volbloed’ en ‘zuiver’ en dat is wat wij in ze met de gerechten en service bij Pur Sang proberen na te streven.

Bij restaurant Pur Sang kan je genieten van een heerlijke lunch, gezellige borrel op het zonnige terras of een diner op niveau, eventueel begeleid door zorgvuldig geselecteerde wijnen uit van de uitgebreide wijnkaart. Laat je culinair verwennen door de professionele keuken, met verrassende gerechten afgestemd op het seizoen. Ook voor de kleine gast hebben ze een uitgebreide keuze aan lekkere gerechtjes

Meer informatie