Bijzonder overnachten

Ben jij opzoek naar een heerlijke vakantie of weekendje weg? Dan heeft Schoorl genoeg bijzondere plekjes te bieden. Overnacht in dit unieke duindorp en kies je voor één van de hotels of een fantastische vakantiewoning. Wij geven hier een aantal bijzondere overnachting tips!


Restaurant Hotel Merlet

Restaurant Hotel Merlet heeft een unieke ligging aan de schapenweide met uitzicht op de Schoorlse duinrand. De omgeving is het gehele jaar prachtig, welk jaargetijde dan ook. Het hotel biedt verschillende themakamers zoals de Klimduinsuite, zonsuite, zeesuite en duinensuite. Daarnaast zijn er standaardkamers en een love under construction suite. 

Het hart van Merlet wordt gevormd door het Restaurant, dat met een Michelinster is bekroond. Merlet geeft haar gasten een culinaire beleving in een prachtige omgeving!

Meer informatie

Landal Berger Duinen

Verborgen in het bijzondere natuurgebied van de Schoorlse Duinen ligt vakantiepark Landal Berger Duinen. De Noord-Hollandse Duinstreek is het breedste duingebied van Nederland waar prachtige fietstochten en wandelingen gemaakt kunnen worden. Bij een verblijf op het park wordt u omringd door bossen, heide, duinen en strand. Een paradijs voor natuurliefhebbers! Hier komt je echt tot rust. Totaal heeft het park 72 vrijstaande accommodaties.

Meer informatie

Villa de Hazelaar

Villa de Hazelaar biedt rust, ruimte en comfort op loopafstand van duinen en het centrum van Schoorl gelegen. Er zijn elf comfortabele hotelkamers met een eigen indeling en sfeer. Zo zijn er kamers op de begane grond met terras en studio’s, die ook geschikt zijn voor een langer verblijf. Daarbij kijken alle kamers prachtig uit over weiland, bos en duin.

Meer informatie

Strandhotel Camperduin

Geniet van de unieke natuurviersprong waarin Strandhotel Camperduin verborgen ligt. Wandel of fiets door de duinen, langs het strand, over de dijk of in de polder en verdwijn even helemaal in deze ultieme natuurbeleving. Neem met een voldaan gevoel plaats voor een verrukkelijk diner in ons strandrestaurant Struin met uitzicht over strand, zee, duin en polder. Overnacht midden in de natuur en word vol verwondering wakker bij de aanblik van het prachtige polder- en duinlandschap. Strandhotel Camperduin: een plek met rust en ruimte, stiltes en stormen.

Meer informatie

Dutchen Parken

De luxe vakantieparken van Dutchen zijn ideaal om de prachtige, veelzijdige omgeving te verkennen. De parken zijn kleinschalig en rustig gelegen, veelal aan de kust en nabij prachtige natuur. Elk vakantiehuis is uniek vanwege de architectuur, luxe inrichting en de bijzondere locatie. Tevens vind je je bij de luxe vakantieparken diverse wellness mogelijkheden zoals een eigen sauna, stoomcabine of whirlpool in de tuin.

De parken in Schoorl waar je heerlijk kan vertoeven zijn: Duynvoet, Duynvallei, Villapark Mooi Schoorl en Weideduyn.

Meer informatie