Cabriotour

Cabriotour

Op zondag 6 juli staat de zesde editie van de Cabriotour op het programma: een smakelijke ontdekkingstocht langs vijf bijzondere locaties in het Noord-Hollandse landschap. Na vijf succesvolle edities is er met aandacht een gloednieuwe route uitgezet, waarin gastronomie, natuur en gastvrijheid samenkomen.

De tour voert langs vijf lokale boerenbedrijven. Op elke locatie worden gasten ontvangen met een gerecht bereid uit dagverse, streekgebonden ingrediënten, vergezeld van een bijpassende alcoholvrije cocktail of zorgvuldig gekozen wijn. De tocht duurt ongeveer vier uur en beslaat een afstand van zo’n 150 kilometer.

De start vindt plaats vanaf één van de vijf verschillende locaties in Noord-Holland. Elk startpunt is gekoppeld aan een van de deelnemende toprestaurants uit de regio:

  1. Wijngaard Avendorp – met gerechten van Restaurant Stiel (Schagen)
  2. Champignonkwekerij Koolen – verzorgd door Restaurant Shun (Medemblik)
  3. André Hoeve – met het team van Restaurant Ysbrantz (Hoorn)
  4. Wijndomein De Koen – in samenwerking met Restaurant Rue de la Plume (Alkmaar)
  5. By Broersen – onder leiding van Restaurant Merlet (Schoorl)


Tijdens de rit voert de route langs landelijke wegen, met op elke stop een unieke smaakbeleving.

Contact

Cabriotour
info@merlet.nl


Wanneer

6 Juli 2025: 11:00 - 15:00


Website

Bezoek website

Bekijk wat er nog meer te doen is