De Schoorlse Zee
Duindorp Schoorl heeft naast een weids duinlandschap een onbedorven kust met vier prachtige stranden. Elk met zijn eigen karakter en sterke punten zodat er voldoende aanbod is voor elke doelgroep; jong of oud, rustzoeker of actieveling.

Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal beloond zijn met de blauwe vlag. De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. Ze moeten daarbij aan strenge criteria voldoen.

Camperduin aan Zee
Door de recente kustversterking is er in Camperduin een unieke lagune ontstaan waar kinderen veilig kunnen zwemmen en er verschillende groepsuitjes en activiteiten gedaan kunnen worden. Naast een badplaats met veel ruimte en strandpaviljoens, is Camperduin een ideale opstartplaats voor wandelingen en lange fietstochten.

Hargen aan Zee
Hargen heeft het breedste strand van Schoorl. Met een grote parkeerplaats en een gezellig strandpaviljoen is Hargen aan zee ook een ideale plek voor gezinnen met kinderen.

Schoorl aan Zee
‘Verborgen’ achter de Schoorlse Duinen ligt een strand waar je alleen wandelend of met de fiets kunt komen. Dit strand staat bekend als Schoorl aan zee. Een heel rustig strand met een relaxed strandpaviljoen.

Bergen aan Zee
Iets verder naar het zuiden ligt Bergen aan zee. Vanuit Schoorl is de kustplaats heel goed bereikbaar met de auto of met de fiets door de duinen. Bergen aan Zee is een klein kustdorp met meerdere paviljoens, restaurants en hotels.

Ontdek nog meer van Duindorp Schoorl…

Een uniek duingebied

Ontspannen & inspannen